Coronavirus

Aan alle ingeschreven landen van het WK 2020

 

Het corona virus heeft heel Europa en de wereld in zijn macht. Overal worden voorzorgsmaatregelen genomen om het virus in te dijken en te vertragen. In België zijn op dit ogenblik de evenementen waar meer dan 1000 mensen naar toe komen verboden. Welke maatregelen zullen volgende week van kracht zijn?

Uit de vele reacties van de ingeschreven landen, was snel duidelijk dat het organiseren van dit Wereldkampioenschap Short Mat Bowls niet meer op een normale manier kon plaatsvinden.

We zijn onmiddellijk naar een alternatief gaan zoeken om dit WK naar een latere datum te verschuiven. Samen met het Sport.Vlaanderen “Netepark” in Herentals hebben we besloten om het WK naar het laatste weekend van maart 2021 te verschuiven, meer bepaald 26, 27 en 28 maart.

Deze nieuwe datum kan misschien van pas komen bij het annuleren van de reservaties. Zo kunnen jullie een nieuwe reservatie voor volgend jaar vast leggen en zal de huidige reservatie die geannuleerd dient te worden misschien wel meevallen.

We hadden het WK natuurlijk liever in normale omstandigheden laten plaatsvinden, maar dit is buiten onze wil om en we hopen dan ook op jullie begrip.

 

Sportieve groeten

 

De stuurgroep WK2020